Gebrannter Apfelscheiterhaufen:
4 mittelgroße Äpfel (süß/sauer)
300g aufschlagbare Sojasahne
2cl Kirschwasser
Puderzucker
Zitronensaft
1Packung Vanillin oder frische Vanille
Sojaeis Vanillegeschmack
Die Äpfel schälen und entkernen, grob raspeln mit Zitronensaft beträufeln. Die Sahne schlagen und unterheben. Kirschwasser, Vanillin und Zucker (nach Geschmack) zugeben. Eine Kugel Eis in ein feuerfestes Gefäß geben Die Apfelmasse zu einem Haufen über das Eis geben. Auf die Masse großzügig Puderzucker geben und mit einem Bunsenbrenner karamellisieren.
Burnt apple stake:
4 medium apples (sweet / sour)
300g impacting customizable soy cream
2cl cherry brandy
Powdered sugar
Lemon juice
1Pack vanillin
Vanilla soy ice cream
Peel and core the apples, sprinkle with lemon juice and grate coarsely. Fold in the cream and beat. Cherry brandy, vanilla and sugar (to taste) and stir. A scoop of ice cream in a fireproof container Add the apple mixture to form a pile pour over the ice. Place on the mass generously powdered sugar and caramelize with a Bunsen burner.
4 medium apples (sweet / sour)
300g impacting customizable soy cream
2cl cherry brandy
Powdered sugar
Lemon juice
1Pack vanillin
Vanilla soy ice cream
Peel and core the apples, sprinkle with lemon juice and grate coarsely. Fold in the cream and beat. Cherry brandy, vanilla and sugar (to taste) and stir. A scoop of ice cream in a fireproof container Add the apple mixture to form a pile pour over the ice. Place on the mass generously powdered sugar and caramelize with a Bunsen burner.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen